Onze praktijk

Onze fysiotherapiepraktijk is al meer dan 25 jaar gevestigd in Händelstraat in Oog en Al en ook wel bekend als Fysiotherapiepraktijk Händelstraat.

Sinds 2003 zijn wij mede eigenaar van het Gezondheidscentrum Oog in Al  en werken wij vanuit het Gezondheidscentrum, samen met de andere disciplines waaronder de huisartsen, de praktijkverpleegkundigen, de psycholoog, de diëtist.

Onze praktijk is gevestigd op de 2e verdieping en prima bereikbaar met de lift.

We hebben in ons Gezondheidscentrum bij onze fysiotherapiepraktijk een oefenruimte met professionele inrichting en apparatuur, waar we individuele training en groepstraining geven.

Ook hebben wij een vestiging aan de Leidseweg in locatie Park Welgelegen.

Visie

Wij hebben Oog voor de individuele wensen voor u als patiënt. Naast de inbreng van onze medische expertise nemen wij steeds meer een coachende rol in waarbij wij u helpen.  Hierbij is het de kunst om de juiste vragen te stellen om zo tijdens een consult sneller tot de kern van de problematiek te komen waarbij wij oog hebben voor- en oog houden op uw individuele mogelijkheden. Sleutelwoorden zijn hierbij preventie, zelfredzaamheid, multidisciplinaire samenwerking en ook een coachende zorgprofessional. Ons uitgangspunt is dat onze fysio’s U als patiënt en U als mens niet uit het oog mogen verliezen en zorgen voor een effectieve behandeling.

Onze naam is ‘Oog voor Fysio

  • Oog voor de individuele benadering van U als patiënt
  • Oog voor de behandeling
  • Gevestigd in Oog in Al