Personal Training en Coaching

Wanneer u in het dagelijks leven of tijdens het sporten wordt belemmerd in het bewegen, kunt u bij onze fysiotherapeuten terecht. Klachten worden veroorzaakt door een verstoring in het functioneren van spieren, pezen, banden en/of gewrichten, of zoals we dit noemen het houdings- en bewegingsapparaat. Deze verstoring wordt vaak veroorzaakt doordat de verhouding tussen wat u doet en wat uw lichaam aankan niet klopt. Dit kan zijn gekomen door werk(houding), sportblessure, stress, ziekte of het ouder worden van het lichaam.

Onze gespecialiseerde fysio’s kijken eerst naar uw klachten en proberen deze op korte termijn op te lossen. Vanzelfsprekend wordt er ook naar u als persoon gekeken dus ook naar uw  lichaam en ook naar uw leefstijl. Wij adviseren en begeleiden graag, ook door middel van personal coaching waarbij er ook aandacht is voor uw leefstijl zoals voldoende bewegen en bijtijdse ontspanning en rust en voeding.

Voor het beter bewegen leveren wij maatwerk oefentherapie in onze eigen oefenzaal in het gezondheidscentrum. Deze trainingsruimte is uitgerust met moderne apparatuur en eigentijdse oefenmaterialen. Deel van de oefentherapie is advies, begeleiding en coaching. Samen met u kunnen we een op maat gemaakt trainingsschema maken en u persoonlijk begeleiden in een beschermde omgeving gericht op herstel van uw klachten.